Burgers

Burgers

Bij Aloha kom je voor de gezelligheid en de lekkere drankjes, natuurlijk, maar je komt er ook voor de heerlijke burgers. Want op onze burgers zijn we trots. Vers van de lavagrill, gemaakt van het beste vlees, gecombineerd met verrassende smaken – onze burgers laten zien waar Aloha voor staat. Dus kom langs in ons gezellige café in hartje Alkmaar en proef onze eigen burgers!

Burgers in Alkmaar

Aloha burger AlkmaarWij bereiden onze burgers in Alkmaar, gewoon waar je bij staat, want bij Aloha Café houden we van vers! Dat we die burgers zelf klaar maken betekent natuurlijk ook dat we altijd met jouw persoonlijke wensen rekening kunnen houden. Laat je inspireren door onze kaart, maar laat het ook gerust weten als je een bepaald ingrediënt niet zo lekker vindt, of als je een allergie hebt – dan passen wij ons recept meteen voor je aan. Want we maken de burgers waar je bij staat, zo simpel is het bij Aloha Café.

Aloha Café heeft een eigen terrasje waar je, als de zon tenminste meewerkt, heerlijk kunt zitten met je burger en je biertje. Dan kun je meteen ook proeven wat voor bieren we in huis hebben. Onze biercollectie gaat al mooi samen met onze burgers, maar we zorgen er altijd voor dat we ook nog wat anders voor je hebben, zodat je je smaakpapillen kunt laten verrassen met andere hop, of juist een zachte smaak… En behalve bier hebben we natuurlijk ook wijn, cocktails, iets sterkers, en frisdrank natuurlijk. Wat jij het lekkerst vindt!

Burgers smaken ver/s

Vers én ver, dat zijn twee woorden waar je de smaak van onze burgers mee kunt omschrijven. Want we maken alles vers en we halen onze inspiratie van ver. Natuurlijk heeft Aloha Café een burger die op Hawaï is geïnspireerd, maar we hebben ook echte Amerikaanse burgers, pepers waar je u tegen zegt (we waarschuwen je!) en meer. Ontdek onze smaken op ons terras, gezellig aan onze bar of gewoon aan één van onze tafeltjes.

Burgers uit Alkmaar

Burgers in Alkmaar met verre smaken – en toch ook smaken uit Alkmaar en omgeving. Want bij Aloha werken we graag met streekproducten. Onze smurfenblauwe lavendelkaas komt bijvoorbeeld gewoon uit de Beemster. Het ziet er exotisch uit en het smaakt ook „ver”, maar het is gewoon lokaal. Het beste vlees wordt iedere dag vers geleverd door onze lokale Alkmaarse slager. Aloha Café werkt lokaal maar smaakt internationaal.

Aloha!

Aloha dus, met die mooie Hawaïaanse begroeting verwelkomen we je. Je vindt ons in hartje Alkmaar, vlak achter het Waagplein, aan de Verdronkenoord 121 Kom langs en vertel ons wat je van onze burgers vindt!